ETT BYGGPROJEKT PÅ GÅNG?

VI HJÄLPER GÄRNA TILL!

Tjänster vi erbjuder

Konsultation

Behöver ni stöd och extra erfarenhet redan i planeringsfasen, då ställer vi gärna upp. Vi har hjälpt många av våra kunder med både större och mindre projekt. Hör av er så löser vi tillsammans de utmaningar som uppstår!

Nybyggnation

Köpt drömtomten och behöver en pålitlig partner i byggprojektet? Garage eller Attefallshus? Vi står till er tjänst! Tillsammans med vårt kontaktnät bestående av duktiga hantverkare och entreprenörer, känner vi oss trygga att hjälpa er från början till slut.

Tillbyggnation

Utökning av villan, eller kanske ett nytt trädäck för sommarens goa aktiviteter? Kontakta oss och berätta vad ni önskar, så kommer vi och hjälper med både planering och utförande. Det kommer bli kanonbra!

Ombyggnation & Renovering

Vi brinner för renoveringsarbeten och vi vet hur skönt det känns med en fräsch start. Kök eller badrum är områden vi specialiserar oss inom och har mycket god erfarenhet. Självklart är vi certifierade och har alla behörigheter som krävs.

Fönster- & Dörrbyte

Vi har stor erfarenhet av fönster- och dörrbyten, och kan genom vår leverantör ge er som kund riktigt bra kvalitet till riktigt bra priser. Kontakta oss idag för en offert!

Och mycket mer

Fantasin sätter gränserna! Vi er hjälper med allt från det minsta målerijobbet till totalentrepenaden. Kontakta oss så lägger vi upp en plan för att nå era mål.

Samarbetspartners & Leverantörer

Vi är glada och och stolta över att ha ett gediget kontaktnät med några av de duktigaste hantverkarna i Göteborgsområdet. För att säkerställa kvalitet och kostnadseffektivitet köper vi allt material av våra erkända och pålitliga leverantörer.

Kontakta oss för en offert!

Ni är bara ett meddelande iväg från att uppfylla en dröm. Vi ser fram emot att vara era partners genom nästa byggprojekt. Med stor erfarenhet i branschen och många nöjda kunder, känner vi oss trygga att leverera till er tillfredsställelse. Kontakta oss gärna idag!