Vi står för kvalitet, förtroende och effektivitet

kontakta oss idag

Nä men, tjenare!

JP-teamet består av två glada snickare som aldrig räds en utmaning. Med egenskaper som kompletterar varandra och enastående noggranhet lyckas de utföra goda arbeten för sina kunder, gång på gång.

Niclas S.
Niclas S.Arbetsledare
2:a generationens snickare och drivkraften bakom JP Byggnadsrörelse. En vinnarskalle som inte nöjer sig innan projektet är i mål med bästa resultat.
Jesper P.
Jesper P. Snickare
Duktig, driven och med glimten i ögat tillfredställer han enligt kundens önskemål. Man skulle kunna säga att han är snickarnas Jimi Hendrix.

Om företaget

Sedan 1990 har JP Byggnadsrörelse i Göteborg AB erbjudit och levererat kvalitetsarbeten inom byggsektorn. Våra nöjda kunder innefattar allt ifrån större och mindre fastighetsägare till bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi specialiserar oss inom renoveringsarbeten, fönsterbyten och mycket mer.

Vår expertis, erfarenhet och integritet tar vi med oss in i varje nytt byggprojekt. Våra snickare har över 30 års kombinerad yrkeserfarenhet och har ögon för detaljer som gör oss till självklara partners för ert nästa byggprojekt.

Målsättningen är att förse våra kunder med den högsta kvalitetens resultat på det mest kostnadseffektiva sätt.

Samarbetspartners & Leverantörer

Vi är glada och och stolta över att ha ett gediget kontaktnät med några av de duktigaste hantverkarna i Göteborgsområdet. För att säkerställa kvalitet och kostnadseffektivitet köper vi allt material av våra erkända och pålitliga leverantörer.

Kontakta oss för en offert!

Ni är bara ett meddelande iväg från att uppfylla en dröm. Vi ser fram emot att vara era partners genom nästa byggprojekt. Med stor erfarenhet i branschen och många nöjda kunder, känner vi oss trygga att leverera till er tillfredsställelse. Kontakta oss gärna idag!